divendres, 8 d’abril del 2011

Autors d'Onada a la Fira de València aquest cap de setmana

La Fira del Llibre de València ja ha pres els Jardins de Vivers de la capital del Túria. Des d'ahir, escriptors, il·lustradors, editorials, llibreters, institucions i sobretot, amants dels llibres, hi participen dels nombrosos actes que hi composen el programa d'aquesta 42ena edició.

Durant aquest primer cap de setmana de la Fira, alguns dels nostres autors estaran pel recinte, bé signant exemplars o atenent als lectors. En fem una repassada:

Divendres 8 d'abril

A la vesprada, Ivan Brull signarà el seu poemari "Cantaments", amb el qual va guanyar el Premi de Poesia Jaume Bru i Vidal. Estarà a la caseta d'Els Llibres de Sento, números 59-61.

Dissabte 9 d'abril

Durant tot el dia, en Francesc Mompó signarà exemplars de poemari "De la fusta a l'aigua", el qual es presenta aquesta nit a Puçol, on va guanyar el Premi Josep Maria Ribelles al 2010. Estarà a la caseta d'Els Llibres de Sento, números 59-61.

Diumenge 10 d'abril

De nou en Francesc Mompó signarà "De la fusta a l'aigua", tant de matí com de vesprada. A més a més, en Manel Alonso i Català hi presentarà "Els somriures de la pena", la seua darrera novel·la, la qual arriba a València després de collir bones crítiques en diversos mitjans de comunicació i dur a terme un exitòs "passeig literal i literari" pels carrers de Pouet-Puçol.

Ambdòs autors romandran de nou a la caseta d'Els Llibres de Sento, números 59-61.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada