dilluns, 4 d’abril del 2011

Els Serveis Agraris d'Alcanar s'omplen per a la presentació de "Cura sana", el nou llibre de Vanessa Fibla

Ahir al vespre, la sala d'actes dels Serveis Agraris d'Alcanar es va quedar menuda per acollir a totes les persones que no es van voler perdre la presentació del llibre "Cura sana. Remeis tradicionals d'Alcanar", escrit per la jove canareva Vanessa Fibla Moreno i editat per Onada Edicions.

A l'esdeveniment hi van intervindre, entre d'altres, l'Anna Valle, professora de l'IES Sòl-de-Riu. Valle va tutoritzar Vanessa Fibla mentre preparava aquest projecte de recuperació dels remeis naturals per al treball de recerca, així com Miquel Àngel Pradilla, qui representava a l'editorial i va fer esment de l'alt nivell d'aquest estudi.

Durant la seua intervenció, l'autora de "Cura sana" hi va explicar els motius que li van dur a recuperar aquestos coneixements per previndre o guarir molèsties i malalties i recopilar-los en un llibre. Va exposar la metodologia i va posar un parell d'exemples de les plantes del Montsià que hi apareixen en l'obra, com la verdolaga o la borraina.

En breu hi pujarem a aquest bloc el vídeo amb la presentació. Mentre, per a conèixer una mica més "Cura sana" i a la seua autora, podeu escoltar l'entrevista que va concedir al programa "Asi son las mañanas de COPE Vinaròs".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada