dimarts, 10 de maig del 2011

La Cuina del Mercat de Vinaròs a la Sénia

Passat divendres 15 d'abril, La Sénia va acollir la presentació del llibre "La Cuina del Mercat de Vinaròs", l'última obra gastronòmica de les nostres comarques editada per Onada a la col·lecció La Teca. Va comptar amb la presència d'un dels autors del llibre, en Juanjo Roda.

Ara, el blog Patrimoni Senienc ha publicat un xicotet article-crònica de l'esdeveniment, en el que fan cinc cèntims del llibre i de què va consistir la presentació. D'aquesta manera, destaquen que se centra en aquest espai comercial vinarossenc i què van més enllà de les receptes tradicionals, per innovar amb noves propostes que parteixen del que qualsevol persona pot trobar a les parades del mercat: "podeu estar segur que val la pena tenir-lo a les mans", assenyalen. El podeu llegir en aquest enllaç.

El blog Patrimoni Senienc va a cura del Centre d'Estudis Seniencs, una associació que compleix els vint anys al servei de la defensa del patrimoni i la cultura de la vila de La Sénia, a la vegada que hi col·labora amb altres entitats de les nostres comarques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada