dimecres, 25 de maig del 2011

L'Alba i les seues Contalles viatgen a Barcelona

Passat 14 de maig, les autores de les Contalles d'Alba, en Katy Pallás i Mara Cebrian, hi van acudir a Barcelona per a participar en un taller-presentació, organitzat per la FLG Associació de Families Lesbianes i Gais.

La presidenta d'aquesta entitat, n'Elisabet Vendrell, va acompanyar les dues autores en la part de donar a conèixer les seues experiències al públic present, al voltant d'una trentena persones, entre les quals hi havia professorat d'infantil, un col·lectiu al qual hi van dirigides les propostes educatives que completen els dos contes de l'Alba i la seua família homoparental. També hi van apropar-se públic provinent del tram docent de secundària, així com universitaris, els quals s'hi van interessar en extendre el projecte als estudiants de Mestre Infantil i de Primària, així com a aquelles famílies heteroparentals sensibilitzades amb aquestes qüestions. Cal destacar la participació dels assistents, que van suggerir i proposar noves idees.

Vendrell, Cebrian i Pallás a la presentació (Foto:lescontallesdalba.com)

I mentre les mares i els pares xerraven amb la Katy Pallás i la Mara Cebrián, a l'altra sala de la Biblioteca prop de 25 xiquets i xiquetes de fins els sis anys hi van prendre part dels diversos tallers, coordinats per en Rosa Playà. La canalla va gaudir d'allò més tot pintant o retallant a l'Alba, el seu germà Bernat, les seues mares i els seus avis i àvies i la resta dels personatges que els acompanyen en les seues aventures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada