dijous, 12 de maig del 2011

Nit Músico-Literària a Otos

Ca les Senyoretes és una impressionant casa senyorial del segle XVIII rehabilitada com a restaurant i hotel destinat al turisme rural. S'ubica a la vila d'Otos, al bell mig de la Vall d'Albaida. En aquest indret, demà divendres 13 de maig s'ha organitzat una Nit Músico-Literària. Paraules, música i menjar per despertar tots els sentits.

La vetllada comença a les 20.30 hores, amb la presentació de dos llibres, "Els somriures de la pena", de Manel Alonso, i "De la fusta a l'aigua", de Francesc Mompó. Dues propostes, un recull de contes i un poemari, per fer gaudir els assistents de la millor literatura en valencià. "Els somriures de la pena", del puçolenc Manel Alonso i Català, ens transporta cap un indret imaginari, Pouet, on hi trobem un seguit de personatges amb experiències agredolces, dramàtiques, tractades des de la nostàlgia i l'enyorança.

Per la seua banda, Mompó, natural de L'Olleria, converteix en poesia al transcurs d'una nit apassionada, a la vegada que s'apropa al llenguatge cinematogràfic. "De la fusta a l'aigua", guardonat amb el Vila de Puçol del 2010, són 42 composicions que agafen els diferents passos una escena amorosa, des de l'arribada dels amants fins la lassitud de l'endemà.

I després d'omplir-se de literatura, serà el moment de gaudir d'un altre art, el gastronòmic. La selecció culinària de Ca les Senyoretes incorpora delícies que passen des de les mandonguilles d'abadejo dels entrats fins el plat de llomello al roquefort que encapçala el menú.

Per concloure, el cantant Carles Pastor farà un tast del seu darrer disc, Els Ulls de Bob, una musicalització d'onze poetes imprescindibles com Ramon Guillem o Teresa Pasqual, entre d'altres. Blues, balada o rock clàssic que podeu comprovar en aquest enllaç.

Tota la informació sobre l'esdeveniment d'aquesta Nit Músico-Literària es pot veure en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada