dimarts, 14 de juny del 2011

Castelló de la Plana i Sagunt van rebre "Els somriures de la pena"

El recorregut de presentacions d'"Els somriures de la pena" al llarg i ample del territori valencià va tindre dues noves estacions la setmana passada. El dimecres, 8 de juny, va ser la capital de La Plana l'escenari on Manel Alonso va parlar de la seua darrera novel·la. Dos dies després, tocaria el torna a Sagunt.

La presentació castellonenca va comptar amb la participació de Joan Andrés Sorribes, autor, entre d'altres, del "Set narracions curtes per a una setmana llarga". Va tindre lloc a la Llibreria Babel; al blog de l'escriptor de Puçol es poden veure algunes fotografies de l'activitat.

Mentre, a Sagunt, la presentació d'"Els somriures de la pena" es va celebrar a l'Espai Bloc de la capital del Camp de Morvedre. En aquest cas, es va comptar amb l'assistència de Federic Aznar, així com amb la música de Juanen, integrant d'In-Fussió, que va musicar el poema Entrar de "Si em parles del desig", i de Garri, del grup Tapineria. De nou a la pàgina de Manel Alonso es poden veure imatges de la iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada