dilluns, 27 de juny del 2011

Ràdio Flix es fa ressó de "A l'altra banda del foc"

Passat dimarts, el conte ebrenc de la Laura Mur va fer la seua presentació oficial davant la societat flixenca. Dos dies abans de la vespra de Sant Joan i sota la freixa ubicada a la plaça de la localitat, punts cronològic i geogràfic on s'inicien les aventures dels protagonistes, l'autora va exposar els motius, els secrets i els detalls d'aquest relat màgic a la vegada que arrelat al territori.

Junt Laura Mur hi va participar el també escriptor flixanco Albert Guiu. L'autor del poemari "De la mà de la meua filla" va assenyalar que "A l'altra banda del foc" compta amb un aspecte fantàstic que acosta als joves a les arrels més profundes de l'imaginari popular a través d'un viatge màgic, a l'abast de qualsevol lector. I és que tot i adreçar-se preferentment a joves d'entre 10 i 14 anys, el conte pot fer gaudir per una bona estona a qualsevol, al marge de la seua edat.

A la ràdio

D'altra banda, la presentació del llibre ha aixecat diverses notícies relacionades amb el món cultural, social i festiu de Flix i la Ribera d'Ebre. Així, Ràdio Flix va dedicar-li un espai a la presentació, amb les intervencions de Laura Mur i Albert Guiu. Es pot escoltar ací.



Continua el concurs

A més a més, cal recordar que es manté obert el termini per presentar-se al sorteig d'un exemplar de "A l'altra banda del foc". Per a concursar, només cal enviar imatges de la celebració de Sant Joan al correu onadaedicions@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada