dilluns, 6 de juny del 2011

"Una lectura bestial" Toni Pitarch parla de Món Animal

Passat divendres, "Món animal", la divertida i colpidora novel·la de Jordi Colonques, es va presentar a la Llibreria Ausiàs, a Vila-real, ciutat del propi autor. L'acte va estar organitzat per l'Associació Cultural Socarrats i va comptar amb la participació d'un altre escriptor de la localitat, en Vicent Usó.

A l'endemà, un dels participants, en Toni Pitarch, s'ha fet ressó a un article del seu bloc, incorporant un esment de la novel·la amb un diàleg sobre la política, la crisi i l'economia. Assenyala que un dels seus interlocutors en una caixa d'estalvis que fa un mesclat entre aquestos temes li recordava als personatges que protagonitzen el llibre de Colonques.

Per ampliar-ho, en un comentari, el mateix Pitarch i afegeix una xicoteta impressió que l'ha deixat l'obra després de llegir-la: "que la comenceu i us passarà com a mi, que no podreu deixar-la fins arribar al final, perquè experimentareu la metamorfosi (si no us ha passat abans) de passar d'animals racionals a animals lectors. Una lectura bestial".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada