dilluns, 18 de juliol del 2011

Els autors de "La cuina del mercat de Vinaròs" exposen el seu treball a Santa Magdalena i a Vinaròs

Passat dissabte 9 de juliol, la Capella de Santa Magdalena de Polpís acollia la presentació del llibre de cuina de Juanjo Roda i Dani Miralles. Precisament aquest últim va ser l'encarregat d'explicar als assistents com s'havia dut a terme l'obra, una iniciativa enquadrada dins les Festes de la Joventut que organitza l'Associació Pont de l'Agüelo Queixalet.

La crònica de la jornada es pot trobar a El Set, el gratuït de la Plana i el Maestrat, que també il·lustra un moment del posterior Concurs de Coques Dolces i Salades, del qual Miralles va exercir de jurat.

Juanjo Roda posa les receptes en pràctica

Mentre, l'altre autor de "La cuina del mercat de Vinaròs", en Juanjo Roda, va cuinar passat dijous i divendres algunes de les idees del receptari, en una activitat destinada a dinamitzar i promocionar el Mercat de la ciutat llagostinera després de la seua remodelació. Aquesta proposta partia de la Regidoria de Comerç i de l'Associació de Venedors del Mercat, i el seu objectiu era mostrar d'una forma divertida i didàctica que amb els productes que es troben en aquest espai és possible composar plats frescos, saludables i fàcils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada