dijous, 14 de juliol del 2011

"La cuina del mercat de Vinaròs" a les Festes de la Joventut de Santa Magdalena

El municipi del Baix Maestrat va viure l'avantsala de les seues Festes Patronals el passat cap de setmana, amb les denominades Festes de la Joventut, que organitza l'Associació Pont de l'Agüelo Queixalet. Així, es van programar tot un seguit d'actes on els joves de la vila van ser els protagonistes.

Entre aquestes activitats hi havia una presentació del llibre "La cuina del mercat de Vinaròs", que va comptar amb la presència del coautor i fotògraf de l'obra, en Dani Miralles. A la Capella santamagdalenera, Miralles va explicar a l'audiència com van dur a terme aquest projecte ell i en Juanjo Roda, triant i destriant entre les nombroses receptes que van cuinar amb ingredients del mercat de Vinaròs. El fotògraf va mostrar el seu treball amb unes làmines seleccionades entre les imatges del llibre, per tal que els assistents pogueren apreciar la seua feina amb tot detall.



Fotos: Laura Puig

Posteriorment, Dani Miralles va formar part del jurat del III Concurs de Coques Salades i Dolces, on s'hi van presentar fins onze plats, segons es pot llegir al web de l'Ajuntament de Santa Magdalena. Unes coques que van ser les convidades d'excepció al sopar de paiporta que va agrupar a nombroses persones, abans que el ball i la disco-mòbil posaren el punt a les Festes de la Joventut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada