dijous, 4 d’agost del 2011

Manel Alonso i Francesc Mompó presenten els seus llibres a la Serret de Vall-de-roures

Aquest dissabte, els autors valencians Manel Alonso i Francesc Mompó acudeixen fins l'emblemàtica llibreria Serret, a Vall-de-roures. A la vora del Matarranya presentaran les seues respectives obres, el llibre de relats "Els somriures de la pena" i el poemari "De la fusta a l'aigua". L'esdeveniment tindrà lloc a les 12.30 hores del matí.


"Els somriures de la pena" ha estat una de les narratives en valencià més destacades d'aquest 2011. Amb èxit de crítica i de públic, Manel Alonso ens trasllada de nou a l'indret imaginari de Pouet, que no deixa d'ésser el seu Puçol natal en forma literària. Al voltant d'uns trenta relats, Alonso ens mostra les experiències agredolces d'un seguit de personatges gairebé universals.

Per la seua banda, en Francesc Mompó ha esdevingut un dels autors valencians més guardonats, tant en novel·la com en poesia. El darrer és el cas de "De la fusta a l'aigua", un conjunt de poemes que es va endur el Josep Ribelles Vila de Puçol 2010. El poemari és el recorregut per una nit de passió amorosa, tractada des del classicisme i, a la vegada, des d'un enfocament deixeble de la cinematografia. Precisament i respecte a la presentació a Vall-de-roures, Mompó ha publicat un article al seu bloc tot fent cinc cèntims de la seua agenda al Matarranya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada