dimecres, 14 de setembre del 2011

Arriben dues noves Contalles d'Alba

Les Contalles d'Alba ja compten des d'avui mateix amb dues noves aventures. Amb "L'Alba aprén" i "L'Alba somia", aquesta xiqueta creada per Katy Pallàs i Mara Cebrián es consolida dins de l'oferta del llibre infantil en valencià.

L'Alba és una nena normal, que hi viu feliç amb les seues dues mares, el seu germà, els seus avis i els amics. Una temàtica monoparental oberta a tots els públics, atès que serveixen per a que els més menuts i menudes coneguen els diferents tipus de família que es dóna en la nostra societat.

Són Contalles adients per a la xicalla d'al voltant dels cinc anys, amb uns textos senzills i en rima i unes simpàtiques il·lustracions. El format dels llibrets, amb tapes toves, està pensat per a que els xiquets i xiquetes puguen emprar-los ells mateixos.

En "L'Alba aprén", la protagonista i la seua família ens ensenyen els primers nombres d'una forma ben entenidora i divertida. Mentre, en "L'Alba somia", la xiqueta viu un estrany somni que la duu a l'Àfrica, que resulta ser premonitori d'una bona sorpresa que l'espera al despertar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada