divendres, 9 de setembre del 2011

"El magma silenciós" obri la participació valenciana a la Setmana del Llibre en Català

Aquest vespre de divendres, a les 17 hores, s'enceta una nova edició de la Setmana del Llibre en Català. Fins al proper diumenge 18, el barceloní Parc de la Ciutadella s'omplirà de les propostes literàries més destacades i actuals en la nostra llengua.

Onada Edicions hi participa amb tres presentacions, dins del Programa d'Escriptors Valencians que duu a terme l'Associació d'Editors del País Valencià. Una iniciativa amb la qual es pretén difondre l'obra d'escriptors i escriptores del sud del Sénia entre el públic de Barcelona i Catalunya.

La primera serà aquest dissabte 10, a les 17:30 hores i a la Rotonda de la Paraula. En Vicent Pallarés (de Suera tot i nat a la capital catalana) farà cinc cèntims d"El magma silenciós", la novel·la juvenil que va concebre junt Manel Garcia i Grau. Precisament, el guardonat poeta va ser l'impulsor d'aquesta història que aborda la recuperació de la memòria històrica i l'urbanisme salvatge.

"Els escriptors valencians seran protagonistes a Barcelona"

L'impuls d'editorials i l'AEPV per què la narrativa i la poesia valenciana siga més coneguda arreu del domini lingüístic ha estat inspiració per a un article que signa L'Informatiu, un dels cibermitjans de referència al País Valencià. En el text, es fa una repassada als autors i autores que es desplaçaran a la Setmana del Llibre, així com altres esdeveniments programats per l'Associació i per editorials més rellevants del territori, entre les quals hi cita Onada Edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada