divendres, 16 de setembre del 2011

Tres obres d'Onada estaran a Barcelona aquest cap de setmana

La Setmana del Llibre en Català afronta el seu segon cap de setmana. Abans de baixar la persiana un any més, aquest diumenge al vespre, el Parc de la Ciutadella de Barcelona acull un variat nombre d'actes i iniciatives culturals per gaudir al voltant del món de la literatura i la música, i de passada, fer-hi una ullada a les darreres novetats que viu l'edició en català.

Per als autors del País Valencià, donar-se a conèixer entre el públic del nord és clau per fomentar el bon estat literari que es viu més ençà del Sénia. Per aquest motiu, des de l'Associació d'Editors valencians s'està duent a terme un Programa de Promoció d'Escriptors, per impulsar la seua obra.

En aquest sentit, tres autors d'Onada Edicions hi estaran presents a la Setmana del Llibre al llarg d'estos dies. El dissabte, en Vicent Palatsí signarà exemplars del seu llibre de contes "Vitis vinifera cataloniae", relats eròtics amb el vi dels Països Catalans com a protagonista. Serà a la caseta número 18, de l'AEPV.

A l'endemà, diumenge al migdia, dos autors coincidiran a la Rotonda de la paraula per presentar les seues novel·les. Són en Manel Alonso, qui exposarà els relats nostàlgics i agredolços de "Els somriures de la pena", i en Manel Joan i Arinyó, qui farà el propi amb "L'atzucac del perdedor", la segona part de la biografia d'un peculiar escriptor de lletres catalanes. Obra, a més a més, guardonada amb l'Enric Valor de la Diputació d'Alacant.

Ací es pot consultar el programa sencer de la Setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada