dimecres, 2 de novembre del 2011

L'Ara Estellés es presenta a València el 18 de novembre

L'Octubre acollirà la presentació del llibre i el CD "Ara, Estellés" a la ciutat de València. El proper divendres 18 de novembre, els autors i autores de l'obra, Francesc Delcastillo, Carme Alonso, Òscar Coll i Pepa Àlvarez, hi explicaran com es va dur a terme aquest treball, que explora la vida i l'obra de Vicent Andrés Estellés des d'un punt de vista didàctic, atès que és una iniciativa forjada al caliu del professorat de l'IES Joan Coromines de Benicarló.

I com la poesia d'Estellés està íntimament relacionada amb la música, dotze poemes escollits han servit per a que Ximo Caffarena componga una dotzena de cançons, en les quals entremescla els versos estellesians amb els ritmes típics de la tradició valenciana: jotes, pasdobles, albaes... A l'Octubre, Caffarena hi farà una mostra d'aquestes peces musicals, tal i com va fer a la presentació feta a Benicarló passat setembre. De nou hi comptarà amb el seu fill, Quim Sanç, dalt de l'escenari.

L'acte tindrà lloc a les 19 hores i l'entrada és lliure. Es pot trobar més informació a la pàgina de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada