divendres, 17 de febrer del 2012

Jordi Colonques i Mercè Climent, a Escriptors al Terrat de l'Octubre

Aquest dijous 23, dos autors valencians de nova fornada es pujaran a l'edifici Octubre de la ciutat de València, dins del programa "Escriptors al terrat", destinat a apropar les seues obres i literatures amb els lectors i lectores. Serà a partir de les 19.30 hores.

Es dóna el cas de què tant Jordi Colonques (Vila-real, 1976) com Mercè Climent (Alcoi, 1981) mostren en el seu currículum una formació acadèmica en ciències naturals, biòleg el primer i enginyera agrònoma la segona, han optat pel camí de les arts.



Colonques ha desenvolupat un estil literari proper a l'humor negre, com es pot entreveure en el seu darrer llibre, "Món animal", guanyador del Vila de Puçol 2011. Combina la faceta d'escriptor amb la de dibuixant i la de músic, on hi participa al grup Ximples. Fent clic ací es pot llegir el seu bloc.

Per la seua banda, Climent va endur-se al 2011 el Vall d'Albaida de Literatura Eròtica per "Somiant amb Aleixa", escrita amb Francesc Mompó. També ha fet incursió en els llibres infantils. Tertúli El seu bloc va ser reconegut amb Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2010.

Imatge: Octubre Centre de Cultura Contemporània

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada