divendres, 30 de març del 2012

El Levante-EMV es fa ressò de la presentació de l'"Ara, Estellés" a Burjassot

El diari recull la crònica signada per V. Ruiz Sancho en les pàgines de Comarques, i ofereix una bon recorregut per l’acte que divendres passat, va retornar Vicent Andrés Estellés al seu poble, a Burjassot, i en el qual es va presentar l’”Ara, Estellés”, el llibre-CD amb aportacions de poetes, músics, professors, etc. al voltant de la figura i l’obra del creador del “Llibre de les meravelles”, qui el 27 de març es va complir que ja fa 19 anys que va marxar de vacances.

La presentació va reunir als quatre impulsors de l’obra, Francesc Delcastillo, Carme Alonso, Pepa Àlvarez i Òscar Coll, de IES Joan Coromines de Benicarló, centre que va acollir les Jornades Estellesianes, on es va gestar el projecte.

"Que els temes d'Estellés siguen encara vigents, no sabem si és una bona notícia; però sí un bon glop d'aire fresc per a la normalització de l'idioma"

Un projecte que es completa amb el disc de dotze cançons de Ximo Caffarena. Precisament, el de Tavernes de la Valldigna va interpretar diverses peces del repertori creat per a l’”Ara, Estellés”, una combinació de rimes del poeta de Burjassot amb melodies valencianes. El van acompanyar Teresa Segarra, Quim Sanç, Vicent Torrent i Mercè Banyuls, els quals també hi col·laboren al disc.

L’article sencer de V. Ruiz Sancho al Levante-EMV es pot llegir tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada