divendres, 23 de març del 2012

Estellés retorna aquesta vesprada a Burjassot

Aquesta vesprada, Burjassot ret homenatge a un dels seus veïns més il·lustres. Vicent Andrés Estellés serà el protagonista d'un sopar-concert en el qual es recordarà la seua figura i la seua obra, que abasta clàssics com "La nit", el "Llibre de les meravelles" o l'extens "Mural del País Valencià", només per esmentar-ne alguns dels més coneguts.

L'acte serà a partir de les 20.30 hores a la seu de Ca Bassot, ubicada al carrer de Pablo Iglesias, 49. El preu de la vetllada que organitza aquesta entitat i l'Oficina de Promoció del Valencià de Burjassot és de 10 euros i es pot sol·licitar informació al correu estellesiburjassot@gmail.com.

12 poemes, 12 cançons

La iniciativa comptarà amb la presentació de l'obra "Ara, Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló", un complet llibre que recull un conjunt de textos, ponències i exercicis al voltant d'Estellés, amb una destacada orientació didàctica. De fet, els seus autors i autores, Carme Alonso, Francesc Delcastillo, Pepa Àlvarez i Òscar Coll, són professors de l'IES Joan Coromines de Benicarló, institut que celebra anualment unes Jornades Estellesianes.

El llibre ve acompanyat d'un disc on Ximo Caffarena combina dotze rimes de l'immortal poeta amb diversos ritmes tradicionals valencians. Unes cançons que es podran degustar a l'acte d'aquesta nit, on Caffarena hi actuarà amb altres artistes que hi han posat el seu granet d'arena en l'enregistrament, com ara Vicent Torrent, Mercè Banyuls o Teresa Segarra, entre d'altres.

Es pot trobar més informació a El Periòdic, i al bloc La Cotorra de La Vall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada