divendres, 30 de març del 2012

Joaquina Barba estarà present a la Fira del Llibre d'Oliva

Amb l’arribada de la primavera, i tot i que encara resten poc més de tres setmanes per a la Diada de Sant Jordi, les primeres fires literàries ja trauen el nas aquest cap de setmana. És el cas d’Oliva, a la Safor, on des d’avui i fins el diumenge, acull aquest esdeveniment al Parc de l’Estació.

Entre les activitats programades per gaudir d’un bon parell de dies de literatura, l’organització ha programat un seguit de presentacions, xerrades-col·loquis i signatures de llibres, adreçades a connectar els escriptors i escriptores amb el seu públic.

Joaquina Barba és una de les autores que hi participaran en aquestes activitats. El diumenge al matí hi mostrarà les seues darreres obres de literatura infantil i juvenil, entre les quals hi ha dos títols de la col·lecció La Feram Sèrie Roja, contes dedicats a nens i nenes d’entre 10 i 12 anys, “La dolçaina màgica” i “Aixa arriba a l’escola”.

El primer, publicat al novembre del 2011, narra les aventures d’Hipòlit, un xiquet que viu aventures mentre pastoreja per les muntanyes de la Marina. En aquest llibre, Barba ha recuperat la tradició de les rondalles, per crear un relat que entremescla la màgia amb la nostra història.

Per la seua banda, a “Aixa arriba a l’escola”, l’autora d’Oliva retorna als contes que tracten problemes d’actualitat a les aules. En aquest cas, és la reacció d’un poble quan s’hi instal·la una família àrab, vista mitjançant els alumnes i la mestra del col·legi on s’espera a la nouvinguda Aixa.

Dilluns, a la Font d’en Carròs

El dilluns 2 d’abril se celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, i per commemorar-ho, “La dolçaina màgica” sonarà a l’Agència Municipal de Lectura de la Font d’en Carròs. Serà a partir de les 17.30 hores, i comptarà amb la participació de l’autora i de l’escriptora Maite Insa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada