dijous, 1 de març del 2012

Reus va acollir la presentació de "La pastisseria i la cuina de la garrofa"

Passat divendres, el Palau Bofarull de Reus es va omplir per a la presentació de "La pastisseria i la cuina de la garrofa", el llibre amb el qual la Fundació Alícia i nombrosos cuiners i restauradors treballen amb aquest ingredient per tal de revifar-lo i recuperar-lo, tot introduint la garrofa, en forma de farina torrada, en nombrosos i sorprenents àpats, com van poder tastar els assistents.

Hi van intervindre el president de la Diputació de Tarragona, en Josep Poblet, així com en Jaume Biarnés, de la Fundació Alícia, i en Xavier Cort, de la Cooperativa Agrícola Comercial Garrofa. Poblet va destacar-hi el paper d'iniciatives com aquesta per apropar "la relació entre els sectors primari i terciari, un vincle fonamental en la dinamització de l'activitat agrícola i alhora del turisme", segons recull la pàgina de l'administració tarragonina.

Per la seua banda, els representants de la Fundació Alícia i de Comercial Garrofa van presentar les seues institucions i van divulgar les possibilitats culinàries i nutritives d'un element mediterrani com aquest, del qual les comarques de Tarragona són dels majors productors a nivell mundial.

Entre els mitjans de comunicació que s'han fet ressó d'aquest acte hi ha La Malla, el Diari de Tarragona i Europa Press, on es pot llegir la crònica de la presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada