dilluns, 16 d’abril del 2012

El segon volum de "La vida tortosina" es presenta aquest dijous


Bon dia del mes d’abril,

Aquest proper dijous (19 d’abril) a les 19:30 esteu tots convidats a la presentació del segon volum de l'obra La vida tortosina (1939-1979) a la sala gran del Teatre Auditori Felip Pedrell.
Entre d'altres empreses, s'expliquen Autobuses Ebro o Transportes El Rápido, entitats com el CD Tortosa o el Centre del Comerç, o botigues paradigmàtiques com El Barato o Casa Chispes.

Es prega puntualitat ja que no hi haurà acomodadors com al cine Fèmina i començarem l’acte apagant les llums i presenciant fotografies de temps de la Maria Castanya recollides pels germans Otero i narrades pel propi Joan Otero, reflexant el tortosí de a peu dels anys posteriors a la guerra. Al cap d’unes quantes instantànies s’obriran les llums i el sinyó alcalde Ferran Bel donarà la benvinguda a la platea i donarà el torn a l’editor Miquel Àngel Pradilla de l'editorial Onada (els valents que han imprés tota l’obra) qui lloarà a l’autor i a l’obra titllant-la d’imprescindible, després l'alcalde donarà el torn a Arturo Gaya, fill del sastre Gaya i conegut contertuli tant a Radio Tortosa com a la Tele 3, qui dissertarà sobre la necesitat dels vestits a mida i de l’època.

Ja quasi arribant a la mitja hora de l’esdeveniment l'alcalde donarà el torn a l'autor, animant-lo a fer un volum més sols sobre l’Ajuntament. Després dels 2 minuts i mig d'agraïments de l'autor, l'alcalde donarà l'acte per acabat i tots ens prepararem per a presenciar la projecció del vídeo del realitzador Oriol Gracià, on surten, entre d'altres personalitats, el bomber Ricardo Príncep, la vocalista Pepita Solanes o l’alcalde Felipe Tallada, i del vídeo del realitzador de Jesús, Paco Fuentes, qui retrata amb la seua càmera de Super 8 l’últim viatge del Carrilet.

Moltes gràcies per endavant,

Quimo Panisello Gamundi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada