dissabte, 21 d’abril del 2012

La Fira del Llibre arriba el diumenge a Benicarló i a Vinaròs

Benicarló i Vinaròs celebren aquest diumenge la Fira del Llibre, un esdeveniment que, un any més, omplirà de literatura el centre d'ambdues poblacions del Baix Maestrat. De nou, Onada Edicions hi participa, amb un aparador on hi exposarem les diferents propostes de ficció, infantil i juvenil i llibres del territori.

Diversos autors i autores que han publicat amb l'editorial hi presentaran les seues obres, tant a Vinaròs com a Benicarló. És el cas de Joaquina Barba, reconeguda escriptora de llibres infantils i juvenils, com "La dolçaina màgica", "Aixa arriba a l'escola" o la col·lecció de Teatre fàcil, o de Vicent Palatsí, autor de "Vitis vinifera cataloniae. Relats eròtics per a amants del vi". També hi seran els autors i autores de l'"Ara, Estellés", membres d'El Pont, qui estrenen el llibre de contes "Un pont sobre el meridià". Carlos Julián Rochela ens exposarà el patrimoni de l'Anglesola amb "Piedra sobre piedra" i Josep Manuel Andreu el propi amb el de la Tinença amb els "Annals del monestir i convent de Benifassà".

Altres presentacions programades per a la Fira del Llibre són "Els jocs i la tradició lúdica de Sant Mateu al segle XX", de Joan Ortí, qui serà per la vesprada a Vinaròs, i "José Vicente Borrás. Memorias de un maestro repúblicano", d'Àngel Rodríguez de Mier, pel matí a Benicarló. Finalment, cal apuntar les activitats de taller i contacontes que duran a terme Ester i Olga Besolí, autores de les Contalles de Muniatto.

Programació de la Fira del Llibre de Vinaròs


Per la seua banda, es pot llegir la nota de premsa de la Fira del Llibre de Benicarló tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada