dijous, 26 d’abril del 2012

Presentem obres d'Onada a la Fira del Llibre de València

Els Jardins de Vivers ja estan plens de la millor literatura. Un cop més, aquest cèntric i simbòlic espai del Cap-i-casal acull la Fira del Llibre, que enguany arriba a la seua edició número 43. Fins el proper 6 de maig, l'activitat bullirà mati i vesprada amb presentacions, conferències, signatures, tallers, concerts, etc, entre les quals hi ha un seguit organitzades des d'Onada Edicions.


La primera d'elles és demà divendres. A les 19 hores i a l'Espai Micro, Orland Verdú realitzarà una lectura dramatitzada del seu nou llibre "Diàlegs de Dalt i de Baix", premi Ciutat de Sagunt de Teatre 2011.

A l'endemà, dissabte 28 d'abril, es presentarà "Vitis vinifera cataloniae. Relats eròtics per a amants del vi", de Vicent Palatsí. El de Castelló, autor d'un dels llibres valencians més destacats dels darrers mesos, combinarà de nou els seus bons coneixements d'enologia amb la literatura eròtica. Serà a les 20 hores a l'Espai Micro.

El diumenge 29 d'abril, diversos components d'El Pont Cooperativa de Lletres mostraran el seu treball conjunt, "Un pont sobre el meridià", un recull de contes amb una forta relació amb les comarques del nord valencià. L'acte comença a les 18 hores a la Sala Audiovisuals i comptarà amb els escriptors Joan Andrés Sorribes, Pascual Mas, Toni Pitarch, Albert Garcia i Pascual, Rosabel Gumbau, Nel·lo Navarro i Vicent Sanz Arnau

El 30, a les 18 hores, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana hi celebra una reunió a la Sala Museu 2, que hi comptarà amb una selecció d'autors valencians contemporanis, com el mateix Vicent Palatsí, Octavi Monsonís i Manel Alonso.

Una altra obra col·lectiva encetarà les propostes d'Onada al mes de maig. Es tracta de "Ara, Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló", el llibre-CD que aborda l'obra i la figura del reconegut poeta de Burjassot. La presentació hi comptarà amb els quatre autors, Pepa Àlvarez, Paco Delcastillo, Òscar Coll i Carme Alonso, i serà a les 19.30 hores del dimecres 2 de maig, a la Sala Museu 2.

La darrera presentació d'obres d'Onada serà el dijous, 3 de maig, a les 18.00 hores. De nou a l'Espai Micro, el catarrogí Berna Blanch hi exposarà el seu llibre "Apunts d'altres mons", un relat de ciència-ficció que es va endur la darrera convocatòria del Vila de Puçol. També hi seran Mari Carmen Sáez (autora del poemari "Illa retrobada") i José Antonio Mateo.

El programa d'actes sencer la Fira del Llibre de València el podeu trobar tot clicant ací. D'altra banda, hi podreu trobar una mostra de totes les darreres novetats literàries d'Onada Edicions a l'aparador de l'Associació d'Editors del País Valencià ubicat als Jardins de Vivers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada