dimecres, 23 de maig del 2012

"Després del silenci" al Club Lector de Voluntariat pel Valencià

La novel·la d'Enric Lluch ha estat triada per formar part del Club Lector del programa "Voluntariat pel Valencià", que tindrà lloc aquest vespre a partir de les 19.30 hores a Ca Revolta (c/ Santa Teresa, 10 de València):

"Després del silenci" ha estat un dels llibres valencians i en valencià més destacats dels darrers temps. Reconegut amb el Ciutat de Sagunt 2010, el d'Algemesí ens narra la història familiar dels Queralt Font a través de diverses generacions, que parteixen arran de les investigacions de Joan Queralt al voltant dels misteris que rodegen la vida dels seus pares i avis.

El Club Lector és un punt de trobada per conèixer, gaudir i compartir la literatura en valencià. El seu objectiu, com a part del Voluntariat pel Valencià, passa per ser un espai de reunió de les parelles lingüístiques i aprendre i practicar el valencià d'una manera lúdica. A més, hi comptarà amb la presència d'Enric Lluch, qui hi farà cinc cèntims de la seua obra. Per la seua banda, Onada Edicions obsequia els assistents amb un altre volum de la col·lecció Narratives, a la qual hi pertany "Després del silenci".

Hi podeu trobar més informació al voltant del programa Voluntariat pel Valencià i el Club Lector en aquest web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada