dijous, 3 de maig del 2012

L'Alba hi va ser present a la 2a Trobada Europea de Famílies LGTB

El passat cap de setmana, Lloret de Mar (Selva) va acollir la 2a Trobada Europea de Famílies LGTB, un punt d'encontre per posar sobre la taula la situació actual, arreu del continent, de les famílies de tipus homoparentals.

Hi van prendre part al voltant de 230 famílies de 23 països diferents, que van gaudir d'una completa programació de conferències, taules rodones, tallers infantils, debats, excursions, etc. Entre aquestes activitats hi havia mostra de la literatura que aborda el tema homoparental, i ací hi havia l'Alba, la protagonista d'unes Contalles que mostren a xiquets i xiquetes de qualsevol model de família, com de normal és el dia a dia d'Alba, el seu germà i les seues dues mares. Són obra de les docents Katy Pallàs i Mara Cebrián i ja compta amb quatre títols: "L'Alba té", "L'Alba juga", "L'Alba aprén" i "L'Alba somia", aquestos dos darrers publicats la passada tardor.

Justament, una de les autores, Katy Pallàs és mare lesbiana i activista en les reivindicacions com la que s'ha dut a terme a Lloret, fins el punt que ha estat nomenada presidenta a la nova Xarxa Europea de Famílies LGTB. 
Per a fer cinc cèntims de la Trobada, s'hi pot fer clic en aquesta notícia de Nova Ràdio Lloret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada