dijous, 3 de maig del 2012

Sagunt celebra demà l'acte de presentació de les obres guanyadores al 2011

Després d'haver-se ajornat en diverses ocasions, finalment, demà al vespre es presentaran els Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2011, amb la presència dels tres guanyadors: Joan Adell en poesia per "Tres estrelles Michelin", Orland Verdú en teatre per "Diàlegs de Dalt i de Baix" i Màrius Moneo en narrativa per "La mort, a l'ombra del bibliotecari".

L'acte serà a la Biblioteca Pública Municipal de Sagunt, ubicada a la plaça del Cronista Chabret, a partir de les 20 hores. Des de l'organització es recorda, a més a més, que entre els assistents s'hi obsequiarà amb un exemplar de les obres presentades, dedicades pels autors, que tot i residir a Catalunya, hi acudiran a la capital del Camp de Morvedre.


Aquesta edició del 2011 es va resoldre fa gairebé un any, quan es va fer públic els noms dels guardonats. Uns mesos després, al novembre, van arribar a les prestatgeries aquestos tres volums. Just en eixe moment estava previst la presentació, però per diversos motius, l'esdeveniment s va haver d'ajornar uns mesos, fins la data de demà, de manera que es dona el cas que ha coincidit amb l'edició del 2012, la qual està en vies de resoldre els guanyadors.

Les tres obres

"Tres estrelles Michelin" és el poemari de Joan Adell. L'autor de Blanes parla sobre la nostàlgia i el pas del temps. Per la seua banda, Orland Verdú continua a Sagunt una sèrie de presentacions del "Diàlegs de Dalt i de Baix", després d'acudir a les Fires de València i Petrer, la seua localitat. Hi acudeix amb una dramatúrgia que explora temes universals a base de quatre diàlegs.

Finalment, amb "La mort, a l'ombra del bibliotecari", el berguedà Màrius Moneo proposa una novel·la de misteri, amb tocs d'humor, protagonitzada per l'Artemi Boix, un peculiar bibliotecari d'una vila no menys peculiar, Corbera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada