dimarts, 11 de setembre del 2012

El dia 15 de setembre conclou el termini dels Premis Vila de Puçol

Darrera setmana per a participar-hi als Premis Literaris Vila de Puçol. Aquest dissabte, 15 de setembre, es tanca la convocatòria per prendre part d'aquest guardons, que un cop més, disposa de les vessants de Narrativa i de Poesia.

El premi de Narrativa, en la seua 28ena edició, està definit per una extensió d'entre 100 i 150 fulls, amb un màxim de dos originals per autor/a. La dotació d'aquesta edició és de 2.000 euros, la qual cosa el converteix en un dels certamens literaris en valencià més potents en aquest aspecte.

Mentre, per la seua banda, el 16è Certamen de Poesia Josep Maria Ribelles, limitat per entre 60 i 120 fulls i un màxim de dos poemaris per autor/a, també compten un premi econònic de 2.000 euros.

El lliurament dels Premis s'ha previst cap el 5 d'octubre, en la gala cultural i literària que tindrà lloc a la població de l'Horta Nord. Posteriorment, tant la Narrativa com la Poesia guanyadores seran publicades per Onada, cap el mes d'abril, per les voltes de Sant Jordi. Les bases completes de les dues modalitats es poden consultar tot fent clic ací.

Amb el pas de les edicions, els Vila de Puçol han anat creixent en rellevància i notorietat dins les lletres valencianes, tot comptant amb originals provinents d'ací i allà del domini lingüístic. De fet, en la convocatòria del 2011, el premi de Narrativa va marxar fins Catarroja, amb els "Apunts d'altres mons" de Berna Blanch, mentre el de Poesia ho va fer cap Barcelona, ciutat de Marc Artigau, autor de "Desterrats".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada