divendres, 14 de setembre del 2012

Més Festes Estellés aquest cap de setmana

Continuen a bon ritme les celebracions i homenatges a Vicent Andrés Estellés, dins de la tercera edició de la Festa Estellés que recòrre de dalt a baix les terres catalanoparlants, i en especial, les valencianes. De cara a un nou cap de setmana amb sopars, recitals, concerts, etc. en record del fill del forner, volem fer un ràpid recorregut per algunes de les iniciatives convocades. Un llistat més complet i actualitzat el podeu trobar a la pàgina de la Festa Estellés.

Sens dubte, un dels actes centrals serà a Burjassot, vila natal d'Estellés. Demà dissabte s'han programat un seguit d'activitats, que arrancaran amb un Passeig Estellesià, a les 18 hores i a la Plaça del Pouet. Més tard, a les 20 hores, Eduard Ramírez, Lorena Cayuela, Isabel Garcia Canet i tot aquell que ho desitge, podrà recitar versos del poeta, a la seu de l'Associació Cultural El Bassot.
No s'acaba ací la cosa. A les 21.30 hores hi ha programat un sopar amb productes típics i tradicionals, al carrer de Pablo Iglesias. La festa conclourà amb un concert de Paul Alabajos.

A la vila de Montserrat, a la Ribera Alta, la Festa Estellés tindrà un sopar al carrer que duu el nom del poeta. Serà a les 22 hores i està organitzat per l'Agrupació Montserrat Progressista. Més informació a la web consistorial.

Una altra convocatòria més per al dissabte. A la comarca del Camp de Túria té lloc un concert-recital amb el Cor de l'Eliana, que conclourà amb un sopar de paiporta. Serà a partir de les 20.30 hores, al Consolat de Mar (carretera de Benissanó a Benaguasil).

A l'altra banda del Sénia, demà a les 21.30, la Festa Estellés retorna a les Terres de l'Ebre, concretament a Ulldecona, a la comarca del Montsià. Consistirà en un recital i una actuació musical, tot seguit d'un sopar. Les activitats estan organitzades per la Comissió Ebrenca de l'11 de Setembre i tindrà lloc al Restaurant Fanny, ubicat al polígon de Valldepins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada