dimecres, 10 d’octubre del 2012

Joaquim Maria Puyal a Benicarló: La comunicació i l'esport


El periodista Joaquim Maria Puyal obrirà el cicle de conferències i presentacions “El llibre, un plaer”, que un dimecres al mes, portarà a Benicarló a reconeguts escriptors. La iniciativa s’estendrà fins el proper mes d’abril, amb la participació de Jaume Cabré. Està organitzat per Onada Edicions, amb al col·laboració de l'Ajuntament de Benicarló i Caixa Benicarló.

El mestre del periodisme esportiu vindrà a Benicarló el proper dimecres 24 d’octubre, a les 19 hores, al Saló d’Actes de l’IES Joan Coromines. A partir del seu llibre, Aicnàlubma. Reflexions sobre la societat i els mitjans, parlarà sobre les relacions entre la comunicació i l’esport. Tot seguit, es deixarà pas a un debat sobre l’actualitat esportiva. 

Joaquim Maria Puyal (Barcelona, 1949) és un dels periodistes més prestigiosos i guardonats. Ha reeixit en ràdio i televisió, on ha deixat un estil pioner i reconegut (com el ja clàssic “Urruti t’estimo”) a l’hora de les retransmissions esportives, i que l’han valgut diversos Premis Ondas i la Creu de Sant Jordi. Com a lingüista, és filòleg, doctor i membre de l’Institut d’Estudis Catalans. Ha fet carrera en nombrosos mitjans de comunicació: Ràdio Barcelona, TVE, TV3 i Catalunya Ràdio, amb més de dos mil partits de futbol retransmesos en 45 anys darrere dels micròfons. Aicnàlubma és el seu primer llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada