dimarts, 30 d’octubre del 2012

"La mort, a l'ombra del bibliotecari", ressenyada al bloc del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Un dels elements principals de la novel·la negra de Màrius Moneo és la professió del seu protagonista Artemi Boix, que hi apareix fins i tot al títol del llibre: "La mort, a l'ombra del bibliotecari". Boix n'és el responsable d'aquest espai de cultura al seu poble, Corbera, i serà a la seua biblioteca on hi ocòrren algunes de les seues aventures i desventures.

El llibre, guanyador del Ciutat de Sagunt, es va publicar al mes de novembre però ara, un any després, ha estat ressenyat al bloc Observatori Professional, allotjat a la pàgina del COBDC, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, en un article centrat en obres on els protagonistes exerceixen aquesta dedicació.

L'article es fa ressò de la sinopsi i la coberta de l'obra de Moneo, així com de la visió que l'autor té dels bibliotecaris, tal i com ens contava en una entrevista publicada en aquest mateix bloc de Premsa Onada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada