dimecres, 10 d’octubre del 2012

Tombatossals a Benlloch

Després de l'exitosa presentació del "Viatge al país de Tombatossals" a la Llotja del Cànem, l'adaptació del clàssic de Josep Pascual Tirado va participar a la celebració del Nou d'Octubre a la vila de Benlloch, a la Plana Alta. I els protagonistes van ser als quals hi va destinat el llibre, els més menuts.

En concret, els alumnes del CRA El Trescaire van interpretar una obra de teatre sobre la seua localitat i sobre els personatges mítics de la colla de Tombatossals, un espectacle del qual es poden veure algunes fotos a la notícia d'El Set, i que va comptar amb la presència de l'autor de l'adaptació lliure, en Vicent Pitarch. Posteriorment, l'Auditori de la vila va acollir un homenatge als familiars de Josep Pascual Tirado.

L'escola de Benlloch ha estat de les primeres que ja hi treballa amb el "Viatge al país de Tombatossals", com es pot llegir al seu bloc. Amb l'adaptació de Pitarch i del dibuixant Xipell, el mite castellonenc vol arribar al públic escolar, per tal de difondre'l i conservar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada