dilluns, 29 d’octubre del 2012

València acollirà la Primera Setmana de Literatura Eròtica



Joanot i Companyia és una botiga especialitzada en productes de la terra, tant pel que fa a la vessant gastronòmica com a la cultural. A banda de fer palesa de la qualitat dels productes valencians, també es mou en l'àmbit de l'activisme i difusió de les lletres. Així ha organitzat la 1a Setmana de Literatura Eròtica, que tindrà lloc entre el 5 i el 10 de novembre a l'establiment, ubicat al carrer Guàrdia Civil, 23, de la ciutat de València.

Els actes més destacats del programa arriben de cara al cap de setmana. Així, el vespre del divendres 9 de novembre, a partir de les 20 hores, es presenta el llibre "Vitis vinifera cataloniae. Relats eròtics per a amants del vi", de Vicent Palatsí, un seguit d'històries on l'escriptor castellonenc uneix l'erotisme amb l'enologia. Isabel Moreno, locutora de Ràdio Klara, en llegirà alguns fragments de l'obra, així com d'altres llibres. Tot seguit, s'ha preparat un sopar fred amb productes nostrats, amb un preu d'inscripció de cinc euros.

A l'endemà dissabte, la periodista Amàlia Garrigós i l'escriptora Mercè Climent (co-autora de Somiant anb Aleixa, novel·la guanyadora del Premi de Literatura Eròtica la Vall d'Albaida) conduiran un col·loqui sobre un gènere en auge. A més a més, durant la resta de la setmana, a la botiga Joanot i Companyia es podrà trobar una ampla varietat de clàssics de la literatura eròtica en les seues diverses modalitats: prosa, vers, relat curt, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada