dimecres, 28 de novembre del 2012

"Altres encàrrecs de Miquelet", aquesta nit al programa Tens un racó dalt del món, de Canal 21


Jesús Serrano presenta aquesta nit la seua obra al programa que hi dirigeix i presenta Jesús Tibau, dedicat a difondre la literatura, especialment l'ebrenca. "Altres encàrrecs de Miquelet" ha estat un dels llibres més populars enguany a la ciutat d'Amposta, que hi destaca per la seua originalitat: explicar la història més recent de la localitat als xiquets d'avui en dia per mitjà de contes; i no la història "gran", sinó els successos o anècdotes que no queden registrats a les obres i que còrren el risc de perdre's.

D'aquesta manera, Miquelet, acompanyat sempre de la seua granota Teresina, ens porten cap a principis del segle XX per presenciar l'arribada del futbol, conèixer la figura de Sebastià Juan Arbó o patir els bombardejos de la guerra. Els textos, concebuts per al lector infantil, són de Jesús Serrano, mentre que les il·lustracions van a càrrec de Jordi Alfonso.

L'estrena del programa Tens un racó dalt del món, que s'emet per Canal 21, serà avui 28 de novembre a les 21 hores. Posteriorment, es repetirà a la 1 de la matinada, l'endemà dijous a les 6 i a les 11.30 hores, divendres a les 7, dilluns a les 17 hores i un parell d'ocasions al llarg del cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada