dijous, 17 de gener del 2013

El divendres 25 de gener es presentarà "La cuina de la carxofa de Benicarló"


Ja tenim el cartell de la presentació del nou llibre "La cuina de la carxofa de Benicarló" (i la versió en castellà, "La cocina de la alcachofa de Benicarló"), la qual tindrà lloc el proper divendres 25 de gener, a partir de les 19 hores, al Magatzem de la Mar de Benicarló.

L'acte comptarà amb la destacada participació de dues Carxofes d'Or, el guardó que anualment reben personalitats que han contribuit a la difusió de la carxofa de Denominació d'Origen de Benicarló. Així, hi estaran la periodista i Carxofa d'Or 2009 Pepa Fernández, que com ja és tradició emetrà el seu programa "No es un día cualquiera", de RNE, des de l'IES Joan Coromines, i l'exfutbolista i entrenador benicarlando Àngel "Pichi" Alonso, que rebrà la distinció enguany.

També hi participaran el cuiner Manolo Rico, com a representant dels autors del llibre, l'Agrupació de Restaurants de Benicarló, el cuiner Juanjo Roda, director de la col·lecció gastronòmica La Teca, d'Onada Edicions, el regidor d'Agricultura Eduardo Arín i l'alcalde de la ciutat, Marcelino Domingo.

A més a més, com a oferta de presentació, l'obra tindrà un preu especial de 15 euros durant l'acte al Magatzem de la Mar (el preu normal serà de 19,90 €).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada