dijous, 21 de febrer del 2013

Es presenta a Tarragona el llibre "Jaume Vidal Alcover i Maria Aurèlia Capmany a escena"

Durant gairebé dues dècades, en Jaume Vidal Alcover i na Maria Aurèlia Capmany van revitalitzar la vida cultura de Tarragona. La literària parella va aplegar al Camp a principis dels 70, quan l'escriptor manacorí va entrar a la Delegació de la Universitat de Barcelona, que posteriorment esdevíndria l'actual Rovira i Virgili. Vidal Alcover, a més a més, va ser un dels principals impulsors del Departament de Filologia Catalana. 

Els dos, Capmany i Vidal Alcover, van marxar el 1991, amb nou mesos de diferència. En el seu record, al 2011 es va organitzar una sèrie d'actes, jornades i conferències, que han donat lloc al volum col·lectiu "Jaume Vidal Alcover i Maria Aurèlia Capmany a escena", coordinat per Magí Sunyer i Montserrat Palau.

El llibre es presentarà al públic el proper dimarts 5 de març, a partir de les 20 hores, a la Llibreria la Rambla de Tarragona (Rambla Nova, 99), i comptarà amb la participació de Jordi Ginebra, director del departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada