dimarts, 12 de març del 2013

Aquest diumenge té lloc el Dia de la Poesia Catalana a Internet

El proper 21 de març, tot coincidint amb l'entrada a la primavera, té lloc el Dia Mundial de la Poesia, declarat per l'UNESCO l'any 1999. És l'excusa per recuperar, descobrir i gaudir del gènere líric, de poetes i poetesses i de tota mena d'activitats i recitals relacionades amb el vers literari. A més a més, però, a ca nostra això es complementa amb la celebració del Dia de la Poesia Catalana a Internet, que enguany suma la seua tercera edició, convocada per al proper diumenge 17 de març.

L'esdeveniment està organitzat pel portal Lletra i pretén "fer visible a la xarxa la qualitat i la vitalitat de la poesia en català, i mostrar que és una poesia valorada i estimada pels seus lectors." Per a dur a terme aquest objectiu es proposa omplir de versos les plataformes socials de Facebook, Twitter o Google +, així com els blocs que es vullguen afegir a la iniciativa. Per a més informació podeu clicar ací.

A tot això, Onada Edicions també hi prendrà part del III Dia de la Poesia Catalana a Internet a través d'aquest mateix bloc de Premsa. Al llarg de la jornada, hi penjarem diversos textos recollits en els llibres de la col·lecció de poemaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada