dijous, 30 de maig del 2013

Aquest cap de setmana arriba la 10a Fira del Llibre Ebrenc

A partir de demà divendres, Móra d'Ebre esdevé el centre de la literatura ebrenca un cop més. Com cada any, i ja en van deu edicions, la capital de la Ribera d'Ebre acull la seua Fira del Llibre dedicada especialment a les obres de les comarques meridionals de Catalunya (també les del nord valencià i de la Franja), en un programa carregat d'actes que complementa el Litterarum, un seguit d'espectacles de tota mena (teatrals, musicals, expositius...) també relacionat estretament amb el món de les lletres.

Enguany, la Fira del Llibre Ebrenc romandrà oberta a la Plaça de la Cultura els següents horaris: divendres 31, des de les 18 hores fins la 1 de la matinada; el mateix per al dissabte 1 de juny; i finalment, el diumenge 2, obrirà al matí, d'11 a 14 hores.

Com anys anteriors, Onada Edicions hi estarà present. S'hi compta amb la presentació de tres obres relacionades amb el territori que han arribat a les llibreries en els darrers mesos. Així doncs, el dissabte a la vesprada, a partir de les 19 hores, Quimo Panisello parlarà de la seua "Tortosa dels retratistes", l'obra de no-ficció més reeixida passat Sant Jordi a la capital ebrenca. Junt ell, es presentarà "Ponts suspensius...", el segon llibre col·leciu d'El Pont, el col·lectiu d'escriptors i escriptores de les comarques castellonenques. Mentre, per la seua banda, l'endemà al matí, cap les 11.30, Emigdi Subirats farà cinc cèntims de la biografia del gran escriptor tortosí Gerard Vergés i Príncep.

A més a més, hi podreu trobar obres de temàtica ebrenca de tots els gèneres a la caseta que hi posarà Onada Edicions al recinte de la Fira. Allà hi haurà les Contalles de Muniatto i els Encàrrecs de Miquelet, els llibres de la Taula del Sénia, dels nostres pobles, obres de gran format com "La vida tortosina" i molt més.

Podeu llegir el programa complet de la Fira del Llibre Ebrenc tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada