dijous, 30 de maig del 2013

Aquest dissabte, III Trobada Literària d'El Pont a Vilafranca


El proper dissabte 1 de juny, la Cooperativa d'Escriptors i Escriptores de les comarques castellonenques celebra la seua Trobada Literària, una tercera edició que tindrà lloc a Vilafranca, als Ports.

En aquest indret, reconegut pel seu patrimoni arquitectònic de pedra en sec, hi ha programats tota una sèrie d'actes culturals que convertiran la vila en l'epicentre literari de les comarques nordvalencianes. Entre d'ells, hi haurà la presentació d'El Pont com a entitat i de les dues obres col·lectives que ha publicat Onada, "Un pont sobre el meridià" i la novetat "Ponts suspensius…", un seguit de relats de tota mena que posaran de manifest el bon moment literari, que contrasta amb les dificultats per visibilitzar-se.

El programa és el següent:

A partir de les 17 hores: 
Representació teatral, xiquetes i xiquets del col·legi En Blasc d’Alagó de Vilafranca: “De major seré escriptor” (primera part). 
Presentació d’El Pont Cooperativa de Lletres. 
Micropresentacions, a càrrec d’autors i autores d’El Pont i les obres col·lectives:  “Un pont sobre el meridià” i “Ponts suspensius…” 
Escriptores d’El Pont ens parlen de la seua literatura. 
Representació Teatral, xiquetes i xiquets del col·legi En Blasc d’Alagó de Vilafranca: “De major seré escriptor” (segona part). 

A partir de les 19.30 hores: 
Actuació musical: "Artur Álvarez en concert"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada