dilluns, 27 de maig del 2013

Es convoquen els Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2013

L'Ajuntament de Sagunt, mitjançant l'Agència del Valencià, ha convocat una nova edició dels Premis Literaris que duen el nom de la capital morvedrina. Fins el 19 de juliol es poden fer arribar els originals a les tres convocatòries: Poesia, Narrativa i Teatre, i que substituiran els tres darrers guardonats, "Voràgine", "La promesa del gal·lés" i "Àfrica".

El Certamen de Poesia "Jaume Bru i Vidal" arriba enguany a la seua 16ena edició. Les bases marquen que la temàtica, el metre i la rima són de lliure elecció, i la seua extensió ha de ser la d'un llibre normal d'aquest gènere. Està dotat amb 2.000 euros.

Per la seua banda, el XV Certamen de Narrativa accepta tant novel·la com recull de contes, sempre que estiga entre les 120 i les 160 pàgines d'extensió (2.100 caracters per pàgina). Dotat amb 4.000 euros, el premi saguntí es compta com un dels més destacats i rellevants del panorama literari valencià.

Finalment, el "Pepe Alba" Certamen de Teatre arriba a la seua desena edició, tot consolidant-se com una referència en el gènere de la dramatúrgia. L'extensió ha de ser la normal d'un espectacle dramàtic complet, entés en el sentit ampli. Està dotat també amb 2.000 euros de premi.

En aquesta imatge podeu veure totes les Bases dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada