dimarts, 4 de juny del 2013

Onada hi va participar a la Fira del Llibre Ebrenc

Aquest cap de setmana, Móra d'Ebre va esdevindre per desè any consecutiu la capital literària catalana, i de les Terres de l'Ebre en particular. La capital riberenca ha acollit el festival d'espectacles Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc, on diverses llibreries, entitats i editorials han mostrat les obres més arrelades al territori. 

Entre d'elles hi ha estat Onada Edicions, la qual té la promoció i la difusió de la literatura ebrenca com un dels seus principals objectius. De fet, s'hi van presentar novetats com "La Tortosa dels retratistes", de Quimo Panisello, o "Gerard Vergés i Príncep", d'Emigdi Subirats, que se sumen a l'ampli ventall de propostes de tota mena relacionades amb les Terres de l'Ebre.

A més a més, Onada també hi va participar en el programa de trobada entre autors i editors, per tal de valorar i viabilitzar nous projectes literaris. Un dels assistents, l'escriptor i blogaire Jesús Tibau, ho conta al seu blog.

Per a conèixer com ha anat la Fira del Llibre Ebrenc, podeu consultar la notícia apareguda a La Vanguardia o a l'Ara, així com veure el reportatge televisiu de Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada