dilluns, 12 d’agost del 2013

Fantasmes a l'institut. Llorenç Capdevila ressenya "Ningú no mor"

"Una història amb pinzellades terrorífiques, amb interessants reflexions sobre la mort i amb un missatge transversal sobre la importància de no oblidar el passat". Així defineix l'escriptor Llorenç Capdevila la novel·la "Ningú no mor", de Joan Pinyol, en una ressenya publicada al diari Regió7 i al seu propi blog, Lletra de batalla.

L'autor del Segrià explica breument la sinopsi del nou llibre de Pinyol, les experiències de dos alumnes de Batxillerat que descobriran la negra història que amaga el seu institut, a les vespres de la celebració del seu 25è aniversari. Unes investigacions que tindran un fort ressò al món dels vius, però també al dels no-vius.

Per a Capdevila, en "Ningú no mor" s'aprecien de nou dos dels trets característics de la bibliografia pinyoliana: les influències mexicana i de Pere Calders. "Joan Pinyol ha tornat, una vegada més, a un dels seus temes recurrents i ha bastit, en realitat, un nou al·legat a favor de la recuperació de la memòria històrica. 'Hi ha fets que cal denunciar abans que desapareguin tots els culpables', s’afirma, amb contundència."

Podeu llegir la ressenya sencera tot clicant ací.

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada