dimecres, 28 d’agost del 2013

"La promesa del gal·lés" en l'homenatge a Enric Valor

Com cada any, i ja en van tres, Castalla va celebrar un homenatge al seu escriptor més universal. Una trentena de persones hi van participar en l'homenatge a Enric Valor amb una marxa senderista que hi va pujar fins l'Alt de Guisop. Allà es van llegir diversos fragments de les obres valorianes, especialment les seues imprescindibles Rondalles Valencianes, i a més a més, altres llibres que guarden relació amb l'homenot del barret.

Una d'elles és "La promesa del gal·lés", l'última novel·la d'Ivan Carbonell, guanyadora del premi Ciutat de Sagunt. És un relat d'aventures d'uns joves valencians al País de Gal·les, i la presència d'Enric Valor està per tot arreu, per que, de fet, la promesa del títol li la fa el protagonista, Evian, a la família de l'escriptor de Castalla, per tal de contactar a un personatge misteriós que hi va ajudar-lo al final de la Guerra Civil. Així, doncs, Carbonell converteix, per primer cop, Enric Valor en un propi personatge literari.

El professor Vicent Brotons, de la Universitat d'Alacant, hi va llegir un fragment de "La promesa del gal·lés", com es pot veure en aquest vídeo:


Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada