dimarts, 24 de setembre del 2013

Onada Edicions prendrà part a la III Trobada de Clubs de Lectura de Benicàssim


Aquest dissabte al matí, Benicàssim (la Plana Alta) acull la III Trobada de Clubs de Lectura, un punt de reunió per als membres que, repartits pel territori, comparteixen i debateixen sobre llibres i literatura, dins d'aquestos clubs en moltes ocasions organitzats per les biblioteques municipals com a part de les iniciatives per a la difusió del plaer de llegir.

D'aquesta manera, el proper 28 de setembre, participants i organitzadors podran assistir a la sèrie d'activitats que s'han programat, que no són sinó l'excusa per coneixer-se i compartir experiències. Enguany, l'esdeveniment tindrà lloc a l'Espai de la Música Mestre Vila (carrer dels Dolors, 132). Començarà a les 10 del matí, i després de la inauguració oficial a càrrec del regidor de cultura de la ciutat, Mauro Soliva, es donarà pas a les ponències.

Onada Edicions serà un dels tres ponents que aborden temes estrictament literari. En aquest cas, el representant de l'editorial farà cinc cèntims sobre la relació que s'estableix entre l'empresa i el lector. Estarà acompanyat de Víctor Alòs, que tractarà l'escriptor digital, i la Llibreria L'Àmbit, qui exposarà la relació entre el llibreter i el lector. Posteriorment hi haurà un trobada amb els autors Fernando Pérez San Juan i Víctor Maicas. La III Trobada clourà amb el preceptiu dinar de germanor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada