dilluns, 28 d’octubre del 2013

Jordi Espiell va parlar dels dolços de Benicarló a la jornada "Edere, bibere. Menjar, beure"

Ahir diumenge al matí, el Magatzem de la Mar de Benicarló va ser l'escenari on la gastronomia i la cultura es van donar la mà. La jornada "Edere, bibere. Menjar, beure" va posar en marxar un seguit d'activitats que abastaven des de concerts musicals fins a la degustació de la típica olleta benicarlanda. Pel mig, diverses micropresentacions al voltant de temes com l'històric Vi de Carlon, les cerveses artesanals, la tisana del Papa Luna, els cafés o els olis de varietats tradicionals del Territori del Sénia, acompanyats de música en directe, poesia visual o un curiós tast sonor. 

Entre aquestes presentacions també podem comptar la de Jordi Espiell, qui va parlar sobre la tradició dels dolços a Benicarló, i que com es pot apreciar a les fotografies, va atraure a un bon nombre d'assistents. Espiell és un expert en aquesta matèria, com va deixar de manifest en el seu llibre "Pastes i dolços de Benicarló", publicat per Onada Edicions a l'any 2009 junt al forner Antoni Alberich.






Podeu llegir una crònica més àmplia de l'esdeveniment en altres mitjans, com ara el Mediterráneo, qui informava de la presència del reconegut actor Joan Molina, autor, a la vegada, de "La venjança d'en Bernat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada