dilluns, 10 de febrer del 2014

"Las ilusiones de Andrea Aguilar-Calderón". Nomepierdoniuna parla de "Sobre el caballito de madera"

El portal web de cultura, oci i tendències de Castelló ha dedicat un article a la presentació del llibre d'Andrea Aguilar-Calderón, que va tindre lloc passat 22 de gener a Benicàssim. La notícia està signada per Maria Miró i en ella conta el peculiar viatge de la periodista i escriptora costa-riquenya, un viatge surrealista per tota Europa que va materialitzar-se en "Sobre el caballito de madera", al remat novel·la guanyadora del Premi Internacional de Literatura de Viatges Ciutat de Benicàssim.

Sobre el Caballito de Madera es la historia de una mujer treintañera que decide tomar las riendas de su vida y dedicarse a sus pasiones. Una mujer que comienza su historia en una Valencia en Fallas en busca del amor y que ha acabado en Benicàssim en forma de libro editado. Esta es la primera obra de Andrea, y en la presentación se mostró orgullosísima de que le hubieran dado la oportunidad de publicar su aventura para presentarla al mundo.

Com explica la ressenya, Aguilar-Calderón relata un trajecte físic, a través de països i fronteres, i també interior, carregat de xocs culturals, experiències úniques. "Es la aventura de Andrea, pero que también puede ser la de muchos otros viajeros sin nombre". L'article recull, a més, la intenció que va expressar l'autora d'una segona part, ara pel continent asiàtic. "Andrea puede dar mucho que hablar", conclou el text de Nompierdoniuna.net, que es pot llegir sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada