dilluns, 10 de març del 2014

Es presenta el I Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat "Ciutat de Benicarló"

El I Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat "Ciutat de Benicarló" ja és una realitat. Amb la presentació d'aquest matí a l'Ajuntament d'aquesta ciutat del Baix Maestrat, s'ha obert el termini que romandrà obert fins el proper 30 de maig. El guardó, convocat pel consistori benicarlando amb la col·laboració d'Onada Edicions pretén ser un estímul en les primeres lectures i el gust per la literatura dels infants, a partir d'obres de qualitat tant en la història com en les il·lustracions. 


Tal com han explicat la regidora de Cultura, Nieves Eugenio, i el representant d'Onada Edicions, Miquel Àngel Pradilla, el Premi Ciutat de Benicarló tindrà un abast global, i per aquest motiu la convocatòria s'ha obert a treballs en valencià, castellà i anglès; i es comptarà amb un jurat de reconegut prestigi en el camp de la literatura infantil. Les bases marquen que els participants han de lliurar una obra que incloga text i il·lustracions, amb un màxim de 32 pàgines en format 210 x 210 mm, mentre que la dotació d'aquesta primera edició s'ha establert en 3.000 euros. Les bases completes es poden consultar tot clicant ací.


Finalment, amb aquest Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat "Ciutat de Benicarló" es pretén col·locar a la localitat en un lloc cultural destacat i esdevindre referència d'aquest gènere. Les novetats que sorgiran al voltant del guardó seran anunciades en la pàgina de Facebook del guardó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada