dimecres, 12 de març del 2014

Manel Alonso presenta a Torrent les "Cròniques des de l'infern"


El proper dijous 13 de març, a les 20 hores i en la seu local de Compromís (c/Sedaví, 32), tindrà lloc la presentació a Torrent de l’última obra de l’escriptor Manel Alonso, "Cròniques des de l’Infern". L’acte comptarà, a més a més, amb la música del cantautor Rubén Durà i estarà presentat per Ricard Chulià, crític literari en la revista Saó.

Manel Alonso (Puçol, 1962) és un escriptor polifacètic de llarga trajectòria, que ha sabut combinar tots els gèneres, des de la poesia, la narrativa curta, amb el seu paisatge mític de Pouet, a través del qual fa desfilar la realitat que l’envolta, i, com en el cas que ens ocupa, l’assaig. "Cròniques des de l’infern", publicat per Onada Edicions, és el seu darrer títol fins a la data. 

Alonso hi recull una seleccions d’articles escrits per a diferents publicacions entre 2011 i 2013, marcat directament per la crisi que patim en tots els àmbits, econòmica, social, de valors, etc. A més, Alonso juga amb la intertextualitat fent dialogar els seus textos amb diversos passatges del primer llibre de l’obra immortal de Dante Alighieri, l’Infern, de la Divina comèdia.

Per la seua banda, el també puçolenc Rubén Durà conjuga la tradició de cantautor més clàssic, amb una veu profunda, càlida i potent, acompanyat amb molt d’ofici de la seua guitarra. Durà, a més, busca el lirisme en les seues composicions, ja siga adaptant textos dels nostres grans poetes contemporanis com Vicent Andrés Estellés, ja siga amb textos propis o en la seua vessant més social, com en el tema Hypocrisi.

Nota de premsa de Joves amb Compromís per Torrent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada