dimarts, 8 d’abril del 2014

Aquest cap de setmana se celebra la VIII Fira Literària de Jesús (Baix Ebre)


Aquesta setmana, el poble de Jesús, al Baix Ebre, acull una nova edició de la seua Fira Literària Joan Cid i Mulet. En aquesta ocasió s'ha preparat un complet programa d'activitats: presentacions, tallers, actes per als més menuts, teatre etc, que s'estendran entre el dijous 10 i el dissabte 12 d'abril, el dia gran de la Fira.

Les obres d'Onada Edicions també hi seran presents a la cita. Es podran trobar a la parada de les jesusenques Olga Besolí i Ester Besolí, les creadores de les Contalles de Muniatto. Justament, l'últim llibre d'aquesta col·lecció, "El Sant Jordi de Muniatto", serà un dels que es mostraran a la roda d'autors i autores, el dissabte 12 a partir de les 11.30 hores.

El dia anterior, el divendres 11, a les 18 hores, Jesús Serrano oferirà la conferència "La narració històrica per a un públic infantil i juvenil", adreçada especialment a estudiants de magisteri i a mestres del territori. Serà a la Sala Jordi Brull de l'EMD de Jesús i comptarà amb la participació de Núria Gil, professora d'Història de la URV i responsable de l'Antena Cultural de Tortosa. Serrano és el creador dels contes de Miquelet Setencàrrecs, i just aquestos dies està presentant el seu nou llibre, "Teresina no sap cantar"

Podeu consultar el programa sencera de la VIII Fira del Llibre Joan Cid i Mulet de Jesús tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada