dimecres, 2 d’abril del 2014

Les novetats Narratives d'Onada es presenten aquesta setmana a la Llibreria 3i4


La casualitat ha volgut que les dues novetats de la col·lecció de Narratives es presenten els dies 3 i 4 d'abril a la Llibreria 3i4 de València, ubicada al carrer de Sant Ferran, 12 de la capital valenciana. D'aquesta manera, la vesprada del dijous s'estrena "El cas Peníscola" de Manel Joan i Arinyó, mentre que a l'endemà serà el torn de "Quan truquen de matinada" de Salvador Vendrell. Dos autors valencians, de la Ribera del Xúquer, i amb ambdues obres guardonades amb sengles premis literaris, però amb dues propostes literàries -i dues presentacions- ben diferents.

"Sempre maten les dones més boniques"
Manel Joan i Arinyó és de Cullera, i va guanyar el Premi Vila de Puçol amb "El cas Peníscola". Un curiós recorregut geogràfic valencià que desemboca en l'acte "Sempre maten les dones més boniques" que tindrà lloc el dijous 3 d'abril a partir de les 19 hores. A partir del seu nou llibre, Arinyó farà un repàs a la seua producció literària en el gènere negre. Precisament, les dones més boniques són les que protagonitzen "El cas Peníscola": la investigació de la inspectora dels Mossos d'Esquadra, Anna Recasens, al voltant de l'assassinat sense resoldre de Roser, una jove peniscolana.

"Què volen aquesta gent…"
El divendres 4 d'abril, també a les 19 hores, Salvador Vendrell estrena "Quan truquen de matinada", la novel·la guanyadora del Premi Ciutat de Sagunt. Ho farà junt el diputat Joan Baldoví i el director de l'IES Joan Fuster de Sueca, Vicent Baggetto. Aquesta ciutat riberenca és un dels escenaris principals de l'obra de Vendrell, qui a partir del personatge de Pere, desencantat historiador reciclat a periodista, ens porta a tres moments històrics clau: els anys de la República i la Guerra Civil, els anys de la Transició i la crisi que patim actualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada