dimarts, 15 d’abril del 2014

Mònica Segura i "El meravellós viatge de Libori", al diari Mediterráneo

El periodista Eric Gras ha entrevistat per al diari Mediterráneo de Castelló a Mònica Segura, autora de "El meravellós viatge de Libori", un divertit conte infantil ambientat en el passat romà de Forcall, als Ports.


En la conversa, Segura exposa l'orígen del projecte, com a part del treball per al Màster en Museus, Educació i Comunicació que estava realitzant. Així, va optar pel patrimoni de la seua vila: el jaciment de la Moleta dels Frares, amb l'objectiu de mostrar als xiquets el valor del patrimoni a través d'un personatge, Libori, creat pels il·lustradors Pau Batet i Ana Beltran.

La societat ha de fer un esforç perquè, junt amb els professionals, estudiosos i entusiastes, als seus treballs, tesis i publicacions, es promoguen i desenvolupen més accions encaminades a educar als nostres xiquets i xiquetes en el patrimoni, despertant en ells el sentiment de pertinença, de valoració, perquè entenguen la seua importància. I en això també es necessita la participació i implicació de pares i docents. Aquest, al meu paréixer, és el primer pas per garantir la seua futura conservació. 

Podeu trobar l'entrevista sencera a Mònica Segura tot clicant ací. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada